Contact

De Groot Uitzendbureau

 

Correspondentieadres:
Weidehek 24
4824 AS Breda

 

Bel: 076 – 5439078

 

info@www.degrootuitzendbureau.nl

De Groot Uitzendbureau | Ons Team
Het team van De Groot UItzendbureau wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste professionals. Wij stellen ons graag aan u voor!
team, werknemers, De Groot Uitzendbureau, professionals, Wim de Groot, Maddie Koniuszek, Ilse Dielemans, Jeremy Nanhu
16673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16673,page-child,parent-pageid-16645,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

 Ons Team

Het team van De Groot Uitzendbureau wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste professionals. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor:

Wim de Groot

Wim de Groot

Directeur

Als ondernemer is hij al 27 jaar actief als opleider en uitzender in de Lastechniek. Hij is betrokken, innovatief, ziet altijd kansen en heeft affiniteit voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is hij creatief en heeft hij als credo: “Niet hard werken, maar slim werken!”.

Maddie Koniuszek

Maddie Koniuszek

Operations Manager

Verbindt bedrijf en medewerker met elkaar. Is trots op het onderscheidend vermogen dat De Groot Uitzendbureau heeft en stelt zowel de klant als medewerker centraal. Krijgt energie van lekker eten en drinken, hardlopen, haar gezin en de metaaltechniek.

Ilse Dielemans

Ilse Dielemans

Interecedente

Heeft haar MBO opleiding financieel-administratief medewerkster in 2017 afgerond. Haar afstudeerstage heeft ze gedaan bij De Groot Uitzendbureau en is vanaf juni 2017 daar ook aan het werk. Ilse bouwt graag een band op met de klanten en flexkrachten. In haar vrije tijd gaat ze graag leuke dingen doen met vrienden zoals festivals bezoeken.

Jeremy Nanhu

Jeremy Nanhu

Stagiar

Derdejaarsstudent Commerciële Economie: Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Tot februari loopt hij stage bij De Groot, waar hij zich onder andere bezighoudt met klanttevredenheid en social media. Jeremy wordt blij van alles waar hij zijn creativiteit in kwijt kan.