Contact

De Groot Uitzendbureau

 

Correspondentieadres:
Weidehek 24
4824 AS Breda

 

Bel: 076 – 5439078

 

info@degrootuitzendbureau.nl

De Groot Uitzendbureau | Ons Team
Het team van De Groot UItzendbureau wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste professionals. Wij stellen ons graag aan u voor!
team, werknemers, De Groot Uitzendbureau, professionals, Wim de Groot, Maddie Koniuszek, Ilse Dielemans, Jeremy Nanhu
16673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16673,page-child,parent-pageid-16645,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Gewoon Goed!

Het team van De Groot Uitzendbureau wordt gevormd door een hechte groep enthousiaste professionals. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor:

Wim de Groot

Wim de Groot

Directeur

Als ondernemer is hij al 27 jaar actief als opleider en uitzender in de Lastechniek. Hij is betrokken, innovatief, ziet altijd kansen en heeft affiniteit voor kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is hij creatief en heeft hij als credo: “Niet hard werken, maar slim werken!”.

Maddie Koniuszek

Maddie Koniuszek

Operations Manager

Verbindt bedrijf en medewerker met elkaar. Is trots op het onderscheidend vermogen dat De Groot Uitzendbureau heeft en stelt zowel de klant als medewerker centraal. Krijgt energie van lekker eten en drinken, hardlopen, haar gezin en de metaaltechniek. Maddie’ s favoriete uitspraak: “Je hoeft niet klein te blijven door groots te denken!

Sanne van Vuuren

Sanne van Vuuren

Accountmanager

Met al 8 jaar ervaring in de uitzendbranche is Sanne een specialist op het gebied van het maken van de juiste match. Sanne is ondernemend, altijd vrolijk en krijgt energie van het ontmoeten van nieuwe mensen. Zij komt dan ook graag bij u langs om eens kennis te maken. Haar Motto: “Alles wat je aandacht geeft, groeit!”

Sophie Portengen

Sophie Portengen

Jr. Recruiter/Intercedent

Is druk bezig zich te ontwikkelen tot volledig consultant. Ze krijgt energie van het onderhouden van de relaties met klanten en flexkrachten. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar vrienden borrelen of lekker (uit)eten. Haar gedachten is: “Wie handelt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven!”